Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újdonság a TÜNEMÉNY-nyel kapcsolatban!

2009.07.01
((whiteNoise)) :: Atmospheric IDM, minimal, experimental, downtempo, chillout IDM electronica ambient

 

 

 

Kép Örömmel értesítek minden kedves érdeklődőt, hogy a TÜNEMÉNY című regény immár megvásárolható az ADAMO BOOKS weboldalán: http://www.adamobooks.info        Lásd a linkek között is!

 

 A letölthető pdf formátum ára csupán (!) 500 Ft. Szerintem nem túl drága, így könnyen hozzáférhető mindenki számára, akit érdekel. Ezért kérlek benneteket, ha egy kicsit is támogatjátok a művészetet, a magyar sci-fi irodalmat, a további munkámat és a lelkesedésemet, no meg az én vékonyka pénztárcámat :), akkor töltsétek le onnan minél többen. 

 

Előre is nagyon szépen megköszönöm mindenkinek, aki hajlandó áldozni rá ennyit az amúgy is kevéske pénzéből! További regények, novellák és esszék színesítik az ADAMO BOOKS e-book webáruház egyre bővülő kínálatát, ahol a feltörekvő tehetségek mellett ismert szerzők művei is megtalálhatóak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tom

(Tom, 2009.07.09 22:41)

A "Tünemény" első e-book megjelenése 2009.07.04.-én, szombaton volt. Azóta néhány nap leforgása alatt már 2 vásárló is letöltötte! :)
Nagy köszönet érte!
Remélem, sokan követik majd a példájukat...

Sydra@t-email.hu

(Timi, 2009.07.01 21:25)

Szia,ezuton is sok sikert kivanok a Tunemeny nepszerusitesehez,sok erdeklodot kivanok,akiknek igazan megerne ennyi penzert egy jo kis olvasmany!
Nagyon szep tortenet,erdemes ennyit szanni ra!
Akinek hasonlo erdeklodesi van,nem hagyhatja ki :) !
Jo szorakozast mindenkinek,neked pedig a legjobbakat!!
Puszi hug