Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új életet vegyenek!

2014.08.07

 - Gratulálunk! Ön jól döntött. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat választotta. Fontos tudnivaló, hogy a beavatkozás után egy vadonatúj külsőt és egészséges belsőt kap. Megöregedett? Lebetegedett? Megszabadítjuk betegségeitől, regeneráljuk idegrendszerét. Megunta régi életét? Elhasználódott a teste? Szolgáltatásunk a legmegfelelőbb megoldást kínálja önnek. Teljesen kicseréljük. Negatív élmények érték? Rossz emlékek gyötrik? Megszabadulna régi életének kellemetlenségeitől? Ne gyötrődjön tovább! Egy új, problémamentes életet élhet egy vadonatúj, megnyerő külsővel, és megtisztított elmével. Ne hagyja, hogy felőröljék múltjának csalódásai és fájdalmai! Elvesztette szeretteit? Magára maradt? Felejtse el a keserűséget! Termékünk mindezekre is megoldást kínál. Cserébe nem kérünk mást, csak az emlékeit, az álmait és a szabad akaratát. Ne bajlódjon döntési nehézségekkel, és bízza ránk, hogy dönthessünk ön helyett! Felejtse el gondjait, ruházza át terheit! Megkíméljük a fölösleges procedúráktól. Bónuszként egy örök élet kupon jár minden kedves megrendelőnknek.

- Nem dönthetek? Nem lesz szabad akaratom?

- Ez igazán nem nagy áldozat egy ilyen csodálatos termékért, melynek révén újrakezdhet mindent és egy teljesen új, kiegyensúlyozott életet élhet. A legmegfelelőbb döntést hozzuk meg ön helyett. Mi tudjuk, hogy mi a jó önnek. Nem kell többé őrlődnie, hogyan döntsön, miként válasszon. Így attól is megkíméljük, nehogy később saját magát okolja döntéseiért.

- És akkor elveszítem a szép emlékeimet is?

- A rossz emlékeivel együtt törlődik minden. A jók is. Az a múlt. Ami szép volt, az is elmúlt. Csak bánat és szomorúság marad utána, ami megkeseríti az életét. 

- És az álmaim? Azokra szükségem van!

- Minek az önnek, ha úgysem tudja megvalósítani őket? Csak nyűg és kolonc a nyakán. Egy állandó problémaforrás. De szolgáltatásunkhoz most akciósan jár önnek az örök élet kupon, ami kárpótolja majd mindenért. Használja ki különleges kínálatunkat, ami csak most, korlátozott ideig elérhető az ön számára! Ne habozzon! Igényelje még ma! Amíg a készlet tart! 

- Ó, nem, köszönöm! Inkább mégsem kérem.

- De akkor meg fog halni!

- Miért, így nem? 

 

 

2014.07.28.    

 

Tamás Károly Tamás 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.