Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Empathyco - szinopszis

2014.11.25

Az „Empathyco” egy különleges történet a csillagokról, a lélekről, a szerelemről, az elmúlásról, a létezés misztériumáról és az örök utazásról!

Ez a természetfeletti történet a főszereplő születésétől egy egész emberöltőn keresztül követi az eseményeket. 

Végigkövethetjük a születés pillanatait, miközben egy különös, égi eseménynek lehetünk tanúi. Egy űrbéli vendég érkezik a Földre, aki landoláskor szerencsétlenül jár. Ez nagy hatással lesz a főszereplő (Joey Scott) egész életére, és a későbbiekben mindvégig ez a momentum határozza meg a történet cselekménysorozatát.

A regény középpontjában a főhős lelkivilágában kibontakozó érzések és érzelmek állnak. Azonban a történetet misztikus és spirituális elemek teszik még érdekesebbé, amit a főhős szemén keresztül tapasztalhat meg az olvasó.


Joey Scott nem hétköznapi ember. Nincsenek nagy vágyai, csupán egyszerű ember szeretne lenni. Ám ez nem könnyű dolog számára, hiszen már születésekor akaratlanul egy olyan természetfeletti képesség birtokába jut, amely megakadályozza, hogy átlagemberként élhesse az életét. Nem élhet normális életet; nem élhet úgy, mint mások. Képességei révén felfigyelnek rá, és a Nemzetbiztonsági Hivatal különleges ügynökei üldözőbe veszik, akik mindenáron fel akarják fedni a sok évvel azelőtt történt kozmikus jövevény balesetével kapcsolatos rejtélyt is. Valódi hajtóvadászat veszi kezdetét Joey után, hogy leleplezzék és tudományos vizsgálatok alá vessék őt. A fekete öltönyös emberek legfőbb szándéka, hogy elhárítsák azt a potenciális veszélyforrást, amely feltételezésük szerint általa leselkedhet a világra.

Hogy végül is milyen történet ez? Sci-fi. Romantikus. Dráma. Spirituális. És mindezek összessége.
Ugyanúgy tudományos-fantasztikus regény, mint amennyire lélektani, misztikus-romantikus történet is.
Ezt a regényt ugyanúgy elolvashatják, akik egy szerelmes történetet szeretnének, de azok is, akik az érdekes, tudományos-fantasztikus írásokat kedvelik. Olvashatják spirituális szemléletűek, vagy olyanok is, akik különleges lélektani magasságokba, vagy épp mindent elsöprő érzelmi mélységekbe szeretnének betekintést nyerni.

Az Empathyco egy különleges történet, ami érzelmekről, érzésekről, természetfölötti képességről és emberfeletti önfeláldozásról szól. 
Egy történet a vágyról, a reményről, és a beteljesülésről. 

Utazd be az univerzum és a lélek dimenzióit! 
Jó utazást mindenkinek!

G. J. Goth ajánlója:
"Amikor megszületünk, a testünkbe lélek költözik: emberi lélek. Joey Scott azonban különleges ember, akinek teste születéskor egy távolról érkezett kozmikus utazó lelkét kapja. Olyan lelket, amellyel képes megérteni a mindenséget, és belelátni az emberek lelkébe. Szeretne hétköznapi életet élni, mint mindenki más. Dolgozni és szerelmesnek lenni – de nem lehet. Joey hatalmas gyógyító erő birtokosa. Ez az erő hajszolja, hogy segítsen a szenvedőkön, és álmaiban a csillagok között jár. Magába fogadhatja a Föld minden fájdalmát, otthon van a végtelen Univerzumban, de az emberi gonoszság nagy próba elé állítja. A halált magát kellene legyőznie..."